TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

Novinkou roku 2013 je nejmenší kolový nakladač XCMG

Novým přírůstkem v sortimentu kolových nakladačů od výrobce XCMG bude od letošního léta čelní kolový mini - nakladač CS 920 G s váhou 6 tun, nosností 2 tuny a výkonem motoru 82 koní.
Ve standardní výbavě nakladače XCMG CS 920G nebude chybět klimatizace, odpružené sedadlo, autorádio, rychloupínací adaptér, třetí okruh hydraulického sytému atd. Nakladač budeme dovybavovat nářadím a příslušenstvím dle přání zákazníka a činnosti stroje.
Pro stavebnictví nebude chybět univerzální lopata o objemu 1,2m3 a paletizační vidle. Do zemědělství v agri verzi, kde je tento typ nakladače vhodný především na pomocné práce a do stájí. Můžeme vybavit nářadím jako velkoobjemová nebo i vysokovýklopná lopata, lopata s přidržovačem, vykusovač siláže, lopata s bočním výklopem ... Určitě nebude chybět ani drapák na kulatinu a vysokovýklopná lopata pro pily a celé lesní hospodářství. Dále i příslušenství dle výběru a vhodnosti pro ostatní využití nakladače.
Samozřejmostí bude bezkonkurenční cena stroje a variabilní možnosti financování, včetně zajištění non-stop servisu. V případě zájmu o bližší informace nás kdykoliv kontaktujte.