TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

Velký nakladač na skládce stavebního odpadu

Našemu dlouholetému partnerovi, který se zabývá ukládkou stavebního odpadu a nově svoji činnost rozšířil i o recyklaci stavebního odpadu, jsme předávali nový velký kolový kloubový nakladač s označením  modelu ZL50G. Tento největší nakladač z naší nabídky o hmotnosti 18 tun, lopatou o objemu 3,5m3 a standardním výkonu motoru 223 koní je ideálním nakladačem pro práci na skládkách, v kamenolomech a recyklačních centrech. Zmíněný kolový kloubový nakladač je jako předurčený obsluhovat drtící případně třídicí linku. 

Svou obratností a rychlostí zajistí rychlou a bezproblémovou nakládku stavebního odpadu do drtiče a souběžně i odvezení vytříděného materiálu od třídiče. Ten se nejčastěji shromažďuje na skládkách vytříděného materiálu, což nedělá nakladači žádné problémy tzv. kypovat, případně se nakládá na odvozní vozidla různých velikostí. Zde je schopný nakladač obsloužit, jak malá vozidla typu Avia, tak i velkoobjemové návěsy a soupravy vozidel. 
V případě zájmu o podrobnější informace, nebo cenovou nabídku pro vaší společnost včetně možností financování, nás neváhejte kontaktovat.
Aktuálně v této nelehké době fungujeme na 100% bez jakéhokoliv omezení a to i včetně dodávek strojů a zařízení.