TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

TATRA Phoenix euro 6 pro zemědělství a nosič kontejnerů

S počátky letošních senáží jsme pro našeho klienta z řad zemědělství dodali nové vozidlo TATRA Phoenix 6x6 s motorizací 340 kW plnící nejpřísnější emisní normu Euro 6. Vozidlo je uzpůsobeno pro požadavky nového majitele, který ho bude provozovat, jak v silničním provozu, tak i v terénních respektive polních podmínkách. Nástavbu v tomto případě klient zvolil jednoramenný hydraulický nosič kontejnerů s natahovací sílou 20 tun od výrobce Fornal. Vzhledem k tomu, že vozidlo nahrazuje již staré a dosluhující vozidlo T815 s nosičem kontejnerů tzv. spodní - třmenové natahování stál před rozhodnutím zda jít cestou starého způsobu natahování a využít stávající kontejnery, nebo modernější variantou a to vrchní hák - standardizovaný rozměr roztečí podélníků a závěsného oka pro hák. Klient nakonec zvolil méně častou, ale velmi univerzální kombinaci obou variant. Tedy bude moci provozovat stávající staré kontejnery dříve převážené T815 se třmenovým nosičem kontejnerů a zároveň nové kontejnery s vrchním hákem tzv. abroll kontejnery. 
V podvozkové konfiguraci je samozřejmostí pohon 6x6 s uzávěrkami diferenciálů, manuální 16st. převodovkou ZF a luxusně vybavená kabina s klimatizací v modelové řadě Euro 6. Pro bližší informace k vozidlu, nebo další možné konfigurace vozidel nás kontaktujte.
A pokud zvažujete pořízení stroje na manipulace a přesuny materiálu, u nás nejčastěji používané kolové nakladače, prohlédněte si nabídku kolových čelních nakladačů.