TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

Nakladač ZL50G v agrochemickém průmyslu

Během letních prázdnin jsme na rozbíhající zemědělskou sklizňovou sezónu dodali našemu klientovi velký kolový nakladač XCMG ZL50G s vysokovýklopnou lopatou. Majitel nového nakladače vlastní několik zemědělských podniků a také patří mezi největší výrobce a dodavatel agrochemických produktů pro rostlinnou výrobu a krmných směsí pro živočišnou výrobu. Námi dodaný kolový nakladač byl zařazený na jeden z provozovaných velkoskladů agrochemie, kde má za úkol uskladnění a následné vyskladnění nabízených produktů. Ty se z velké části expedují na vysoké zemědělské přívěsy popřípadě velkoobjemové automobilové návěsy. Z tohoto důvodu byl nakladač vybavený vysokovýklopnou lopatou, která zajistí snadnou a rychlou expedici i těch nejvyšších přívěsů a návěsů. Velikost a koncepce vysokovýklopné lopaty byla upravena speciálně pro potřeby konkrétního provozu. Nakladač nejen přesouvá materiál ze a do skladu, ale také obsluhuje míchací centrum výrobní linky baleného zboží.
Pro pohodlí obsluhy je stroj standardně vybavený klimatizací odpruženým sedadlem, autorádiem a centrálním mazáním. Nový kolový kloubový nakladač ZL50G nahradil již dosluhující nakladač typu UNC 200 výrobce ZTS. I přes své stáří a službu po několika dekádách v takto těžkém a agresivním prostředí si vysloužil "poděkování" majitele. Ten hledal vhodného nástupce do svého skladu a díky jednoduchosti a minimum elektroniky, která zapříčinila dlouhotrvající životnost nakladače UNC 200 zvolil námi zastupovanou značku XCMG a její vlajkovou loď nakladače model ZL50G.
Tento model nakladače bude v letošním roce po své dlouhé 12-ti leté éře v České republice nahrazený novým modelem s modernizovanou kabinou a změnou pohonné jednotky od švédského výrobce motorů VOLVO Penta. Pro bližší podrobnosti a případně konkrétní cenovou nabídku pro Váš provoz nás kontaktujte