TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

Nakladač ZL50G s novou kabinou a motorem již v provozu

Začátkem dubna jsme předali novému majiteli náš největší kolový nakladač XCMG ZL50G. Ten prodělal na přelomu roku 2018 a 2019 významnou modernizační proceduru. Nakladač, který si zachoval stále svoji ideální váhu a to 18 tun s univerzální lopatu o objemu 3,5m3 se standardním výškovým dosahem přes 4m je vybavený novou modernizovanou kabinou a pohání ho motor od výrobce Volvo Penta. Pohonná jednotka od zmíněného výrobce VOLVO má výkon 223 koní a zaujme provozovatele svou nízkou spotřebou pohonných hmot a velmi zajímavým průběhem křivky kroutícího momentu. Motor si zachoval svoji jednoduchost a kompaktnost v umístění rámu stroje. Po odjištění krytů kol a otevření víka kapoty, jsou velmi dobře přístupná místa pro denní údržbu. V zadní části stroje zaujme rozlehlý vodní chladič motoru, který je velmi dobře přístupný zezadu.
Nicméně nejvíce, ale upoutá velmi prostorná a komfortně vybavené kabina obsluhy s vynikajícím výhledem. Pro pohodlí obsluhy je kabina vybavena klimatizací odpruženým sedadlem, autorádiem,...
Nová modernizovaná kabina navazuje na úspěšné provedení u menšího nakladače ZL30G, kde byla zavedena do výroby v roce 2017. Ovšem i přes řadu významných změn si nakladač zachoval svou jednoduchost, snadné ovládání s minimem elektroniky. 
Nový kolový kloubový nakladač začal pracovat v kamenolomu svého majitele a má za úkol expedici hotového kameniva na nákladní vozidla. 
Máte.li zájem o bližší podrobnosti k novému modelu nakladače XCMG ZL50G neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám představíme výrobce XCMG a vypracujeme konkrétní cenovou nabídku do vašeho provozu.