TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

Kompaktní nakladač LW180K při výrobě živočišného klihu

Pro našeho klienta, firmu zabývající se výrobou živočišného klihu s dlouholetou tradicí sahající až do roku 1826, jsme dodali náš nejmenší univerzální kompaktní čelní kolový nakladač XCMG model LW180K. Stroj má za úkol nahradit dosluhující nakladače ZTS UN053. Známé spíše pod označením "HON"Vzhledem k manipulaci se surovinou živočišného původu a velmi agresivnímu prostředí, zvolil majitel společnosti náš nakladač. Který se vyznačuje minimem elektronických "moderních" prvků a tedy i ideální pomocník do těchto těžkých podmínek.
Stroj je vybavený standardní kubíkovou lopatou s břitem na nakládku vepřových kůží do řezací hlavy linky. Dále má za úkol starat se o skladové hospodářství vstupní suroviny a přesouvání na její další zpracování. Standardním vybavením stroje je klimatizace, autorádio a samozřejmě i rychloupínací závěs hydraulicky ovládaný pro snadnou výměnu zařízení a nářadí. Jako v tomto případě za paletizační vidle.
Pro další informace ke stroji, nebo vypracování konkrétní cenové nabídky na stroj do Vašeho provozu, nás neváhejte kontaktovat