TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

Kolový nakladač ZL50G na obalovně asfaltových směsí

Začátkem podzimu jsme dodali našemu významnému klientovi na jeho novou obalovnu asfaltových směsí náš největší a nejprodávanější model kolového nakladače ZL50G. Tento typ kolového nakladače je nejoblíbenější na velké betonárny, do kamenolomů na expedici kameniva, pískoven, recyklačních center a samozřejmě i pro zmíněné obalovny asfaltových směsí. V provedení AGRI XL je velmi oblíbený i v zemědělství. 

Stroj je pro potřeby obalovny vybavený standardní lopatou o objemu 3,5m3 s hladkým šroubovaným břitem. A dále již také standardní výbavou jako je klimatizace, vzduchem odpružené a plně seřiditelné sedadlo obsluhy, autorádiem, couvací kamerou a např. i centrálním mazáním.
V případě zájmu o podrobnější informace o nakladačích XCMG, nebo zmíněném modelu ZL50G, tedy 18 tun vážícím stroji nás kontaktujte. Rádi Vám kolové nakladače XCMG představíme u nás v Jičíně, případně u některého našeho klienta z vašeho okolí.
Samozřejmostí dodávky stoje je i způsob financování a doplnění stroje o potřebné příslušenství. Následně se o Vás budou starat naši technici, kteří Vám jsou k dispozici 24h / 365 dní v roce za velmi příznivé ceny, včetně pravidelného servisu. Neplaťte víc, než musíte a přidejte se ke stovkám našich spokojených klientů, kteří hledají jednoduché, spolehlivé a cenově dostupné kolové nakladače. Ty jsou vybavené jen tím, co skutečně využijí a potřebují pro svou činnost.