TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

Kolový nakladač ZL30G na skládce TKO

Na skládce komunálního odpadu v severních Čechách začal pomáhat náš střední kolový nakladač XCMG s označením modelu ZL30G. Tento univerzální kloubový nakladač nahradil starý dosluhující stroj ZTS UNK 320 a bude manipulovat s komunálním a stavebním odpadem na skládce. Nakladač váží 10,5 tuny a je vybavený standardní univerzální lopatou se zuby o objemu 2m3. Kabina je klimatizována s pohodlným sedadlem obsluhy a ovládání výložníku má na starosti joystick. K lepší administraci a přesné nakládce nákladních vozidel slouží váha s možností výtisku aktuální hmotnosti materiálu na nakládaném vozidle.
Pro bližší informace a konkrétní cenovou nabídku pro váš provoz nás kontaktujte zde. Rádi Vám vypracujeme nabídku na nakladač přímo pro vaše potřeby, včetně možnosti výhodného financování.
Připojte se ke stovkám spokojených uživatelů kolový nakladačů XCMG, jenž pracují v ČR u našich klientů od roku 2006. Za zmíněných 14 let majitelé nakladačů oceňují a upřednostňuji výhody značky XCMG, mezi které patří hlavně jednoduchost, minimum elektroniky a snadný servis s velmi nízkými náklady na provoz