TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

Kolový nakladač v pískovcovém lomu

Společnost provozující pískovcový lom, kde materiál je jeden z nejtvrdších a nejodolnějších pískovců v současné době v České republice těžených. Jehož výjimečnou kvalitu prokázala rozsáhlá studie porovnávající pískovce z různých lokalit a byla z něho i realizovaná oprava Karlova Mostu v Praze. Novou posilou v pískovcovém lomu na přesuny materiálu a pro zásobování výrobní linky, byl v letošním roce námi dodaný kolový kloubový nakladač LW180K. Jedná se o menší kompaktní univerzální kolový kloubový nakladač o hmotnosti 6 tun s nosností min. 2 tuny. Stroj byl z důvodu zajištění kompatibility se starým nakladačem Caterpillar vybavený speciální rychloupínací deskou, která zajišťuje i spojení mezi strojem a manipulačními bednami pro hotové výrobky.
V kabině zajišťuje pohodlí strojníkovi klimatizace s odpruženou sedačkou a pro rychlejší údržbu stroje i automatické centrálním mazáním. Součástí stroje je i univerzální lopata a paletizační vidle.
Máte-li zájem o podrobnější informace k jednoduchým kolovým nakladačům vybavené minimem elektroniky, tak nás kontaktujte. Připravíme Vám nabídku do vašeho provozu včetně možnosti financování a pojištění. Samozřejmostí je i zajištění non-stop servisu s dodávkou náhradních dílů a technickým poradenstvím.