TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

Jak kolový nakladač ZL30G nahradil dosluhující UNK 320

Naše společnost předala na betonárně v Jihomoravském kraji nový čelní kolový kloubový nakladač XCMG ZL30G. Tento univerzální kloubový nakladač střední velikosti se úspěšně osvědčil mimo jiné i jako pomocník a vhodný nakladač na betonárnách. V tomto konkrétním případě nahradil starý dosluhující nakladač ZTS UNK 320. Vzhledem k různorodé činnosti nakladače, který musí i částečně zajistit nahrazení vysokozdvižného vozíku, je nakladač vybavený rychloupínacím závěsem hydraulicky ovládaným z místa obsluhy. Ten umožnuje snadnou a hlavně rychlou výměnu mezi základními pracovními nástroji, kterými jsou lopata s břitem a paletizační vidle.
K zajištění pohodlí obsluhy je kabina vytápěna a klimatizovaná. Bezpečnost zvyšuje signalizace zařazeného zpětného chodu a couvací barevná kamera.
Aby mohl nakladač navázat na svého úspěšného předchůdce je vybavený automatickým centrálním mazacím systémem. Výhody nakladačů XCMG jsou převážně jejich jednoduchost ovládání, minimum elektroniky, snadný a rychlý servis, což spolu s velmi příznivou pořizovací cenou, dělá mezi konkurenty silného protihráče.
V případě zájmu o podrobnější informace, nebo cenovou nabídku pro Vás provoz nás neváhejte kontaktovat