TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

I velký nakladač může být všestranným pomocníkem

Pro společnost zabývající se nakládání s odpady a to všemi druhy tedy komunální, stavební, dřevní ... jsme dodali a předali velký nakladač ZL50G, který se hojně využívá v kamenolomech, recyklačních centrech, pískovnách a neméně často i v zemědělství na tu nejtěžší práci. Kombinace různorodých potřeb dovedla k pořízení nového nakladače i našeho klienta, který uvažoval o nakladači menším, tedy našem středním nakladači ZL30G, který je od letošního roku nahrazen již novým modelem z řady XC tedy XC938.
Ale protože jeho podmínky provozu jsou nahrnovat, třídit, expedovat zeminu, stavební suť, nárazově nahradit kompaktor na skládce TKO, pracovat s biopalivy i obsluhovat štěpkovač/drtič zvolil nový majitel náš největší nakladač vybavený o univerzální rychloupínač, který je kompatibilní s dalším již vlastněným příslušenstvím, jako je vysokovýklopná lopata, lopata na suť, lopata s hydraulickým přidržovačem apod.
Od letošního roku již objednáváme a také začínáme již dodávat tento velký nakladač z řady XC, který plně nahrazuje zmíněný model ZL50G pod označením XC958.
Máte-li zájem o konkrétní nabídku neváhejte nás kontaktovat