TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

Čelní kloubový nakladač pro všestranné využití

Pro našeho blízkého partnera zabývající se sběrem a ukládáním odpadu a to jak komunálního, tak i biologicky rozložitelného, jsme připravili náš nejmenší čelní kolový kloubový nakladač LW180K. Nakladač je dovybavený příslušenstvím na přání klienta a to od českého výrobce EBF z Velkého Meziříčí www.ebf-cz.com. Mezi nejdůležitější nářadí patří vysokovýklopná lopata, která bude sloužit na překopávání kompostu, jeho kypování do větších výšek a určitě dost usnadní nakládku velkokapacitních návěsů typu walking-floor s výškou přes 4m.
Dalším předaným nářadím je např. lopata s hydraulickým přidržovačem, která bude sloužit na rozvoz komunálního odpadu po skládce při její nesjízdnosti pro popelářská vozidla. Určitě nesmí chybět standardní univerzální lopata osazená zuby na hrubší práci a stavební zakázky. Samotný nakladač je vybavený navíc automatickým centrálním mazáním čepů a určitě pro pohodlí obsluhy i klimatizací a odpruženým sedadlem.
Pro práci v ranních hodinách pracovními LED světlomety. A pro možnost cestovat mezi provozy společnosti, nesmí chybět legislativní vybavení na pozemní komunikace včetně TP/RZ.
Máte-li zájem o podrobnější informace, nebo o cenovou nabídku do vašeho provozu neváhejte nás kontaktovat.