TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

TATRA, a. s. není TATRA TRUCKS a.s.

Preventivní upozornění: Insolvence TATRA, a. s. se týká bývalého vlastníka kopřivnické automobilky, nikoliv současného podniku. Společnost TATRA TRUCKS a.s., která podnik získala v dražbě v březnu 2013 po TATRA, a. s., postavila podnik na nohy a plní své závazky.

V souvislosti se zahájením insolvenčního řízení dne 19. 5. 2014 proti společnosti TATRA, a. s., která vlastnila kopřivnickou automobilku, preventivně upozorňujeme, že toto řízení se nijak netýká současné podnikatelské činnosti automobilky TATRA TRUCKS a.s. a nemá s ní nic společného.

Automobilku TATRA kvůli neschopnosti bývalého vlastníka, kterým je právě společnost TATRA, a. s., splácet své závazky získal v březnu roku 2013 nový vlastník, společnost TATRA TRUCKS a.s. vlastněná českými podnikateli Jaroslavem Strnadem a René Materou. Logickým vyústěním postupného útlumu prázdné a nečinné společnosti TATRA, a. s. je nyní její insolvence.

TATRA TRUCKS a.s., prosperující společnost, se pod vedením nových vlastíků a managementu postavila na nohy, získala zpět důvěru finančních institucí, dodavatelů a zákazníků a dokonce za rok 2013 vyrobila nejvíce automobilů od roku 2008. Protože mýlit se je lidské, pro jistotu varujeme před záměnou bývalého vlastníka TATRA, a. s., na kterého je vyhlášena insolvence, se současným vlastníkem TATRA TRUCKS a.s.

 

 

 

 

Zpráva z webu TATRA