TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

Jarní invaze nakladačů AGRI XL do zemědělství

Se začátkem prvních jarních dní začali opět klienti z řad zemědělců přemýšlet o strojích na manipulaci se senáží a vůbec o obnově případně rozšíření manipulační techniky zejména o návratu kolových nakladačů do zemědělství na úkor teleskopických manipulátorů. U velké části z nich převládá zájem o jednoduché stroje s minimem elektronických částí s možností snadné a rychlé údržby a servisu. To vše umocněno zajímavou cenou a velmi širokou paletou základní výbavy nakladačů to jsou kolové kloubové nakladače XCMG AGRI.

V tomto konkrétním případě se jedná o náhradu starého a již dosluhujícího nakladače Škoda 180N. Nový nakladač XCMG ZL50G (AGRI XL) vybavený flotačními pneumatikami Michelin 750/65R26, rychlozávěsem pro snazší výměnu nářadí, vysokovýklopnou lopatou pro nakládku velkoobjemových rozmetadel chlévskou mrvou a traktorových přívěsů včetně velkokapacitních návěsů na obilí. Lopata je dovybavena speciálním odřezávacím břitem pro úpravu siláže ve žlabu. Stroj je dále vybavený rozhrnovačem siláže a senáže šíře 5m a stohovacím zařízením na volnou slámu - stohařem délky 6m. Samozřejmostí pro zemědělství je reverzní chod ventilátoru, přídavné okruhy hydrauliky, klimatizace, couvací kamera ...

Velkou podporou při pořizování nových strojů do zemědělství je i možnost využití dotací, které v minulosti a věřme, že i v budoucnosti budou našemu zemědělství pomáhat. A to ať se jedná o projekty na snížení emise amoniaku, podpora živočišné výroby nebo i podpora úrokové sazby PGRLF (Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond) a EIB (Evropské investiční banky). Pokud vás zajímají kolové nakladače XCMG v provedení pro zemědělství AGRI S / L nebo XL prohlédněte si podrobnější parametry strojů, fotografie z provozu včetně videí nebo nás kontaktujte jsme Vám k dispozici.