TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

Velký nakladač zvýšil produktivitu provozu

Asi to byl poslední záchvěv letošní zimy a my jsme předali našemu klientovi nový nakladač XC958 ve standardní specifikaci, kde nesmí chybět na letní sezonu klimatizace, pneumaticky odpružené sedadlo obsluhy, centrální mazání a samozřejmě i univerzální lopata s břitem o objemu 3,5m3. Náš nový kolový kloubový nakladač s váhou 18 tun, bude pomáhat svému kolegovi z konkurenční americké stáje. "Je to stejně velký kolega, jen už je trochu unavený prací, tak se majitel rozhodl abych mu pomáhal".
Nakladače pracují na vlastní deponii a jejich úkolem je zajistit bezproblémový chod vlastní betonárny, kde probíhá každodenní výroba transportbetonu. V případě zájmu o podrobnější informace k nakladačům, nás neváhejte kontaktovat pro získání nabídky pro Váš konkrétní provoz. Rádi Vám vypracujeme cenovou nabídku na vhodnou alternativu našeho nakladače pro Vaše potřeby, včetně široké nabídky volitelného příslušenství.
Naše nakladače Vám mohou sloužit v kterémkoliv provozu v České republice a to za velmi přijatelných cenových podmínek, včetně těch provozních.