TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

Nakladač XC938 úspěšně nahradil svého předchůdce

Další novinka letošního roku, je nový model středního nakladače řady XC - 938 o váze 11 tun, který nahradil dlouhověký a úspěšný model ZL30G. Tento středně velký čelní kolový kloubový nakladač v letošním roce mírně zesílil a to ve všech směrech. Přibral na váze 500 kg a posbíral do své stáje dalších 10 koní. Celkový výkon nového motoru je tedy aktuálně 99 kW respektive 135 koní.
Nakladač má novou modernější kabinu celkově posazenou níže, což je hlavní výhoda při častém nastupování a vystupování obsluhy stroje a ve stísněných podmínkách není zanedbatelné snížení celkové výšky o 190 mm tedy na 3 100 mm. Samozřejmě obsluha dále ocení propracovanější a komfortnější kabinu s modernějším pojetím interiéru a snížení hlučnosti v kabině s využitím nových tlumících materiálů. Pro komfort je doplněna kabina standardně klimatizací, autorádiem, couvací kamerou. Pro dlouhověkost je celý stroj mazán automatickým centrálním mazáním.
První stroje se aktuálně již dostaly ke svým majitelům a někteří naši klienti byli dokonce tak nadšeni, že provedli obměnu svého strojového parku dříve, než plánovali. I když to nebylo nutné. Nicméně jsme rádi, že naši spokojení uživatelé investují a věří naší značce XCMG, kterou již 17 rokem zatupujeme v ČR. 
V případě zájmu o podrobnější informace nás neváhejte kontaktovat pro získání podrobnější nabídky pro Váš provoz.