TATRA   |   XCMG   |   Rychlá poptávka   |   O společnosti   |   Kontakt    instagram

AUTO TRANS spol. s r. o. Jičín
TATRA ● XCMG prodej, servis, náhradní díly

Kompaktní kloubový nakladač XC916 "vleze" všude

Pro našeho významného klienta zabývající se výkupem, skladováním, prodejem agro komodit, hnojiv, precizním zemědělstvím, rostlinou a živočišnou výrobou, jsme dodali do jednoho z jejich skladů na Moravě náš nejmenší čelní kolový kloubový a velmi kompaktní nakladač XC916, který i pro takto speciální práci ve stísněných podmínkách skladů vyhovuje ve standardní výbavě.
Nakladač je vybavený klimatizací, odpruženým sedadlem obsluhy, LED pracovním osvětlením a také hydraulickým rychloupínacím systémem na výměnu volitelného příslušenství. Zde se jedná o lopatu s břitem a paletovací vidle.
Nakladač má za úkol pomáhat svému hlavnímu partnerovi drapákovému portálovému jeřábu, který zajišťuje přesun a expedici komodit v celém skladu.
V případě zájmu o podrobnější informace k nakladačům, nás neváhejte kontaktovat pro získání nabídky pro Váš konkrétní provoz. Rádi Vám vypracujeme cenovou nabídku na vhodnou alternativu našeho nakladače pro Vaše potřeby, včetně široké nabídky volitelného příslušenství.

Naše nakladače Vám mohou sloužit v kterémkoliv provozu v České republice a to za velmi přijatelných cenových podmínek, včetně těch provozních.